Najlahodnejší kus bravčového, ktoré sa pomocou Sous-Vide vždy podarí krásne rovnomerne do ružova prepečené, krehké a šťavnaté.
Panenku je vhodné pripravovať v celku, v prípade ak je príliš dlhá tak ju rozdelíme na dve časti. Aj keď sa jedná o bravčové, môžeme pri dostatočne dlhom čase varenia panenku pripravovať medium-rare (55 °C) a viac. Nami odporúčaná teplota je 58 °C a doba prípravy 3 hodiny. Za tento čas mäso dostatočne zkrehne, pri daľšom varení by došlo k vytláčaniu vody z mäsa a nebolo by tak štavnaté.
Pred vákouvaním mäso osolíme a okoreníme, môžeme pridať celé vetvičky čerstvého tymiánu a rozmarínu. Mäso buď jemne potrieme olejom (nie olivovým) alebo maslom, prípadne obložíme tenkými plátkami slaninky.