Picanha

Kategória: Hovädzie
24 jún
2012
Napísal: Peter Zemanovič

Picanha je jedným z najobľúbenejších rezov hovädzieho v Brazílii a je naozaj lahodným kúskom mäsa.

Čítať ďalej...

Vajíčka

Kategória: Hydina
28 jún
2012
Napísal: Peter Zemanovič
Vajíčka Sous-Vide

Osobitnou kategóriou pri Sous-Vide je varenie vajíčok. Varenie na presne určenú teplotu može priniesť zaujímavé a chutné výsledky.

Čítať ďalej...

Flank Steak

Kategória: Hovädzie
24 jún
2012
Napísal: Peter Zemanovič
Flank steak Sous-Vide

Flank steak patrí k v našich končinách k tým menej známym a používaným rezom hovädzieho.

Čítať ďalej...

Kačacie prsia

Kategória: Hydina
24 jún
2012
Napísal: Peter Zemanovič

Vyhľadávaná delikatesa, s výraznou chuťou a jemným mäsom.

Čítať ďalej...

Roštenka

Roštenka patrí k najobľubenejším rezom hovädzieho, je cenovo dostupnejšia a chuťovo výraznejšia ako sviečkovica. Pri príprave metódou Sous-Vide sa k nej môže priblížiť aj krehkosťou.

Čítať ďalej...

Kuracie prsia

Kategória: Hydina
24 jún
2012
Napísal: Peter Zemanovič

Asi najčastejšie používané mäso nielen u nás. Je považované za suchšie a chuťovo nevýrazné, a práve to vieme metódou Sous-Vide zmeniť.

Čítať ďalej...

Hovädzie zadné (stehno)

Kategória: Hovädzie
25 jún
2012
Napísal: Dominika Grochová
Hovädzie zadné Sous-Vide

Objavte vynikajúce steaky, ktoré sa metódou Sous-Vide dajú pripraviť z tohto dostupného rezu mäsa.

Čítať ďalej...

Bravčová panenka

Kategória: Bravčové
24 jún
2012
Napísal: Peter Zemanovič
Bravčová panenka Sous-Vide

Najlahodnejší kus bravčového, ktoré sa pomocou Sous-Vide vždy podarí krásne rovnomerne do ružova prepečené, krehké a šťavnaté.

Čítať ďalej...

Strana 1 z 2